A legsűrűbben előforduló kérdések és hibák

Módosítva ekkor Wed, 02 Nov 2022 ekkor: 10:24 AM

Nem jelenik meg az új applikáció az alkalmazás áruházamban

    Az alkalmazást fokozatosan kapják meg az új felhasználók. A frissítés legkésőbb november 10-ig érkezik meg minden felhasználó telefonjára. Érdemes még le ellenőrizni, hogy az új alkalmazás kompatibilis-e a telefonunk operációs rendszerével. A telepítés feltétele, hogy legalább iOS 13.0 vagy iPad OS 13.0, vagy Android esetében legalább 8.0 verziójú rendszer fusson a készüléken.

 

A vezérlő frissítése túl sokáig tart 

    A vezérlő frissítése, 1-2 perctől akár 20-25 percbe is beletelhet, de bizonyos esetekben megszűnhet a kapcsolat a vezérlő és az applikáció között, így lehetséges, hogy az applikáció még azt jelzi, hogy frissítés alatt van a rendszer, de valójában már elkészült a frissítés. Ebben az esetben próbáljon elnavigálni a beállítások menübe, majd újra próbálja kiválasztani az otthonát. Amennyiben ez még nem segít, kérjük, hogy indítsa újra a Chameleon mobil alkalmazást. 

 

Nem érkezik megerősítő email

    Előfordulhat, hogy a regisztrációkor vagy meghíváskor nem érkezik meg a továbblépéshez szükséges megerősítő email. Ebben az esetben ellenőrizze a beérkező leveleket egy pár perc elteltével, valamint ellenőrizze a levélszemét (Spam) mappáját is, hátha oda érkezett a tárgyban említett üzenet. 

 

Frissült az alkalmazás, de nincsenek fogyasztási adataim 

    Némely új funkció használatához új eszközök is szükségesek lehetnek, vagy ha az eszközök rendelkezésre is állnak, lehetséges, hogy új beállításokra van szüksége az otthonának ahhoz, hogy a kívánt adatok megjelenjenek. Kérjük, hogy ilyen esetben keresse fel a kivitelezőjét, vagy keressen meg minket az alábbi elérhetőségeink egyikén: 
 

+36 1 770 7730 

 

A vezérlő frissítése sikertelen volt 

    A vezérlő frissítése, 1-2 perctől akár 20-25 percbe is beletelhet. Amennyiben ezt az időt is meghaladja a vezérlő helyreállása, abban az esetben lehetséges, hogy az applikáció által elindított vezérlő frissítése hiba miatt félbemaradt, vagy megszakadt (bekövetkezhet váratlan áramkimaradás miatt. Hibás SD kártya miatt, vagy egyéb, itt fel nem sorolt probléma miatt) 

Ebben az esetben a legjobb megoldás, ha azonnal felkeres minket az alábbi telefonszámon, vagy email címen: 
 

+36 1 770 7730 

 

A frissítés után nem működnek a számkód, proxy, vagy ujjlenyomat belépési lehetőségek 

    Az új vezérlővel és az applikációval teljesen megújult a beléptetési rendszer, amely össze lett kötve a hagyományos (applikációban használt) felhasználói adatokkal, így jóval szofisztikáltabb módon kezelhető, hogy ki tudjon belépni az otthonba. Amennyiben ezt tapasztalja, kérjük, hogy tekintse meg a beállítások menüben található hozzáférések menüt, amiben végig követheti, hogy mely felhasználóknak, milyen belépési lehetőségei, illetve jogosultságai vannak. Amennyiben a fent leírtak szerint sem találja az okot, kérjük, hogy keressen fel minket elérhetőségeinken. 

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani